Nógrádingatlan

Kiss Andrea ingatlanközvetítő

Eladó családi ház és építési telek kínálat Nógrád megyében, Vác és Veresegyház környékén. Kiss Andrea ingatlanközvetítő megtalálja otthonát Nógrádban!

Nógrádingatlan

2015-ben költöztem Budapest zsúfolt agglomerációjából egy kis nógrádi zsákfaluba, Legéndre. Néhány évvel ezelőtt kezdtem ingatlanközvetítéssel foglalkozni, majd 2022 májusától önálló értékesítésbe kezdtem.

 

Hiszem és tapasztalom, hogy Nógrád megye egy rejtett kincs, ahol érdemes élni és érdemes befektetni.

 

Megbízásaimat főként Nógrád megyében, Veresegyház, Vác és Rétság vonzáskörzetében vállalom, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol biztos és jó helyismerettel rendelkezem és a személyes tapasztalataimmal is segíthetem ügyfeleim döntését! Ajánlás útján, limitált számú megbízást vállalok. Így tudom leginkább kiszolgálni az eladói és a vevői oldal igényeit is. Munkám során a legfontosabbnak az azonnali válaszkészséget és széleskörű tájékoztatást tartom. 

 

Ügyfeleim a vevő oldalról főként az agglomerációból elvágyódó, de munkájuk és családi kapcsolataik révén mégis a főváros közelségét előnyben részesítő emberek. Széleskörű kapcsolatrendszeremnek és nyelvtudásomnak köszönhetően sikerrel értékesítek külföldi ügyfelek részére is. Munkámat, amennyiben ügyfeleimnek igénye van rá, segíti ügyvéd, energetikus, építész, hitelszakértő is. Személyes tapasztalataim és kapcsolataim révén akár építőipari szakembereket is ajánlok!

 

Minden szerződéskötést megelőz egy kötetlen, személyes találkozó, ahol megbeszélünk minden a munkámra és az ügyfél igényeire vonatkozó részletet. 

 

Legfontosabb feladatom, hogy egy-egy ügylet lezártakor, mind a vevői, mind az eladói oldal elégedett legyen. Ezért minkét fél részére igyekszem a lehető legteljesebb tájékoztatást és támogatást nyújtani!

 

Amennyiben úgy érzi, hogy segítségére lehet ingatlanügyeiben, kérem keressen bizalommal!Irodám elérhetőségei


Cím: 2619 Legénd, Petőfi Sándor út 119.


e-mail: nogradingatlan@gmail.com


Web: https://www.nogradiingatlan.com
Otthon NógrádbanMUNKATÁRSAINK


Kiss Andrea
Kiss Andrea
ingatlanreferens
Kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.nogradiingatlan.com weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Nógrádingatlan

Hiba történt!